Topic outline

  • V1.2'den V1.3'e Standarttaki Değişiklikler

    2020 Sürdürülebilir Tarım Stanardının Versiyon 1.2'den Versiyon 1.3'e değişiklikleri hakkındaki E-kursuna hoş geldiniz. Bu kurs, halihazırda Sürdürülebilir Tarım Standardı Versiyon 1.2 kapsamında sertifikalandırılmış olan sertifika sahiplerinin, Standardın yeni versiyonuna uyum sağlayabilmeleri için Versiyon 1.2'den Versiyon 1.3'e yapılan değişiklikleri anlamalarına destek olmak amacıyla tasarlanmıştır. 

    Üç eğitim videosu, değişiklikleri interaktif işlevlerle açıklamaktadır. Anladığınızı teyit etmek için sonunda bir final sınavı vardır ve sınavı geçtikten ve geri bildirim formunu doldurduktan sonra bir yeterlilik sertifikası verilecektir. 

    Versiyon 1.3 standardının uygulanmasında hepinize başarılar dilerim. 


    Saygılarımla,

    Eğitmen:  Reiko Enomoto

    Reiko the trainer

  • Eğitim videoları

  • KATILIMCILAR IÇIN KAYNAK(LAR)

  • Son Test

    Bilginizi test etmek için bir dakikanızı ayırmanızı istiyoruz. Test 20 sorudan oluşmaktadır ve geçme sınırı %80'dir. Bu nedenle en az 16 soruyu doğru cevaplamanız gerekmektedir. Başarısız olursanız, geçene kadar tekrar deneyebilirsiniz. Sertifikayı almak için testi geçmek gerekmektedir.

  • GERI BILDIRIM

    Geri bildirim, bir eğitimin önemli bir parçasıdır ve sürekli olarak gelişmemizi sağlar. Lütfen bu etkinliği tamamlayın.

  • Sertifika

    Tebrikler! Standarttaki değişikliklerle ilgili E-kursu başarıyla tamamladınız. Testi geçtiyseniz, size bir yetkinlik sertifikası verilecektir. Lütfen sertifikanın üzerine tıkladığınızdan ve ileride kullanmak üzere bir kopyasını indirdiğinizden emin olun.

    Katılımınız için teşekkür ederim. Arazinizde/grubunuzda standardın 1.3 versiyonunun başarılı bir şekilde uygulanmasını dilerim. 


    Saygılarımla,

    Reiko Enomoto

    Not available unless: The activity E-KURS DEĞERLENDİRME FORMU is marked complete